SWEETSPOT
Från och med Torsdag den 25 April klockan 12:00 öppnar vi tidsbokningen för 2019! Nytt för i år är att vi kommer använda Sweetspot som bokningssystem. Därför behöver du som medlem ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play.

Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot. Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen, version 3.0.5. Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid på Ullna GC genom bara tre klick i appen. Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar på Ullna GC. Vi får en modern plattform som skapar automatisering och som kommer ge oss mer tid att erbjuda medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats.

Gäster kommer också att boka tider via appen och får betala olika pris för olika starttider. Exempelvis kommer en förmiddagstid på lördagar vara dyrare än en kvällstid på tisdagar. Sweetspot arbetar med dynamisk prissättning som används inom många andra branscher, exempelvis hotell- och flygbokningar. Vi ser detta som en stor fördel då vi har ett begränsat utbud med starttider och ständigt strävar efter en bra tillgänglighet för våra medlemmar och partners. Pris för gäst till medlem är oförändrat, dvs 750 kr.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.

Vänliga hälsningar,
Receptionen