Årets ECLECTIC startar när banan öppnar och slutar det meddelas senare. Det kostar 100:- kronor att vara med och du får lämna in hur många scorekort du vill med förbättrat resultat. När du skrivit upp ditt namn på listan lägger du anmälningsavgiften i ett kuvert och lämnar det till Sigrid. Skriv ditt namn och exakt hcp samt ECLECTIC på kuvertet. OBS! Detta ska göras innan spel!

Ni kommer att vara indelade i 2 grupper hcp 0,0-16,9 och 17,0-36,0. Halva hcp kommer att dras av från bruttoscoren när säsongen är slut. Du måste spela en hel 18-håls rond för att kunna vara med och tävla. Resultat från bästboll och matchspel gäller men du måste håla ut. Inga skänkta bollar räknas.

Du kan lämna in hur många kort som helst bara du spelat 18 hål. Du fyller själv i ditt namn på listan samt vilket hcp du har vid första ronden och listan finns uppsatt i damrummet. Varje scorekort du lämnar in måste vara underskrivet av dig själv samt av en markör, samt datum. Första gången är det bra att ha resultat på alla hål. Markera tydligt på kortet vilken rad som gäller dig.

Det finns små klisterlappar med olika färger som markerar birdie, par, bogey samt övrigt. När du har förbättrat ett hål klistrar du bara över en ny färglapp. Scorekorten läggs i brevlådan som finns i damrummet.

Ansvarig för ECLECTICTÄVLINGEN är Lillemor Ekner mig når du på tfn 0709-434924 eller mail: lillemor.ekner@hotmail.com
Prisutdelning sker den xx/xx (beslut senare)

Hio – svart
Eagle – svart
Birdie – Röd
Par – Grön
Övrigt – vit där kan du skriva hur många slag som gäller