På lördags förmidagen styrde Ullnas damer sin kosa mot Mälarö golf och Skytteholms herrgård för en traditionsenligt uppstart golfhelg med 2 dagars golfspel i tävlingsform, middag och övernattning. Tävlingsformen för helgen var lagtävling (bästboll) i olika former.

Vi samlades till en tidig lunch på Mälarö golfklubb. Vi hade tur med vädret och Mälarö visade upp sig på sin finaste sida. Sol, värme och vindstilla till att börja med, på slutet kom dock lite kyliga vindar. En ”after-golf” i den vackert belägna strandpaviljongen bjöd på snack och snacks samt en bastu med dopp i Mälaren för de hugade. Därefter gemensam middag i herrgården, stämningen var hög och maten riklig och välsmakande.

Upp tidigt nästa morgon för en ny dag med nya lag och ny tävlingsform (fortfarande i lagform). Vädergudarna hade tydligen inte riktigt uppfatta vårt önskemål om samma väder som på lördagen men det rättade tills sig efter en sådär 45 minuters spel, sedan var det turligt nog uppehåll resten av rundan. Resultaten då?

Lördagens lagtävling vanns av
Eva, Kicki, Rowina och Birgitta

Längsta Drive
Eva Mauritzon

Söndagens lag tävling vanns av
Eva, Lena, Helen och ”Else”

Närmast Hål
Yvonne Westman

Individuella vinnare efter två dagars Poängboey var
1 Catharina
2 Wan
3 Eva

Vi arrangörer, Yvonne och Lena, ber att få tacka våra prissponsorer samt er alla för en trevlig samvaro!