Premiär för säsongens seriespel
Ullna damernas D50 lag I och lag II hade sina första matcher i måndags. Vi sänder ett tack till våra duktiga lagledare som fick ihop två bra lag! Tack till er spelare som kan, vill och har möjlighet att ställa upp!

Vädret på premiären bjöd dock inte på något ”sköna maj väder” direkt utan serverade regn, kyla och blåst, men våra spelare var taggade och väl rustade för sina tuffa matcher. Vår laguppställning hade två ”rookies” med sig och även de kämpade till sig en seger i sina första matcher som representant för Ullna GC, Stort grattis!

Lagledare Renées Mauritzon:
Det kommer bli en spännande säsong 2015 att följa! Dagens D50 lag II:s hemma match mot Bro-bålsta slutade med seger 3 -1! Laget representerades av mig, Anna Klingberg, Helén Forsén och Helen Nilsson Auvinen. Stort tack till er tjejer! Duktigt spelat i kylan och regnet!

D50 lag1 hade också seriepremiär hemma mot Waxholm denna kalla och ruskiga eftermiddag/kväll. Också vi vann med siffrorna 3-1. Kanonbra start alla deltagare i båda lagen!!!! D50 lag I representerades av mig, Annica Gerentz, Catharina Wöhlecke-Haglund och Uraiwan Wallberg som alla kämpade väl i regnet.