EN OFÖRGLÖMLIG DAG PÅ ULLNA GOLF & CC

Ett event på Ullna Golf & Country Club stärker både relationer och ditt eget varumärke. 

Företagsgolf på Ullna är dock kraftigt begränsad till förmån för medlemmarnas tillgänglighet och banans kvalitet – men vid vissa tillfällen erbjuder vi dock möjligheten att genomföra events på klubben. Om ni vill erbjuda era kunder en oslagbar upplevelse på en av Nordens allra bästa banor – kontakta oss så tar vi en diskussion kring möjligheterna för detta.

 

DU TAR HAND OM DINA GÄSTER, VI TAR HAND OM ALLT ANNAT.

Vi har lång erfarenhet av att ta hand om både stora och små arrangemang. Vi har de senaste åren arrangerat alltifrån mindre företagsevents till stora tourtävlingar med deltagare som Tiger Woods, Adam Scott, Annika Sörenstam, Sergio Garcia, Colin Montgomerie etc. Vår erfarenhet betyder att du kan lita på att vi tar väl hand om arrangemanget kring din tävling, så att du kan koncentrera dig på dina inbjudna kunder och gäster. 

Kontakta Jörgen Åker på 08-514 412 30 alternativt jorgen.aker@ullnagolf.se.

TVÅ SAKER KAN VI INTE RÅDA ÖVER, RESTEN KAN VI GARANTERA!

Vi kan tyvärr inte påverka vare sig vädret eller dina gästers scorer… Däremot törs vi lova att resten blir lyckat. Vi lovar att mottagandet för dina gäster blir både trevligt och professionellt. Vi skyltar naturligtvis upp enligt dina önskemål, både runt klubbhus och ute på banan. Att själva tävlingsarrangemanget med start- och resultatservice & tävlingsledning fungerar oklanderligt kan du ta för givet. En annan grundförutsättning för en lyckad företagsgolf brukar vara god mat och dryck.

SVERIGES BÄSTA GOLFRESTAURANG?

Golf Digest har flera gånger till och med utnämnt den till nummer ett i Sverige! Välmeriterade kocken Fredrik Granström med personal utgår från de allra finaste råvarorna som finns tillgängligt och kan ordna det mesta, från en Continental Breakfast, via en läcker salladsbuffé till en 5-rätters gourmetmiddag inkl. ett passande vinpaket. Allt enligt tid på dagen, budget och önskemål. Ute på banan finns dessutom ett välsorterat Halfway House och en ambulerande restaurangbil full med godsaker.

För mer information om Ullna Golfrestaurang, vänligen kontakta restaurangchef Maja Gribbe på 08-514 412 30 alternativt restaurangen@ullnagolf.se.

NYHET – GOLF & PADELTENNIS FÖRETAG!

Ullna Golf & Country Club har totalt 6 st Padelbanor av allra högsta kvalitet. I tillägg till våra två fina utomhusbanor som invigdes 2019 erbjuder vi (från april 2021) även spel på fyra inomhusbanor!

Utomhusbanorna är belägna en kort wedge från första tee på Ullna G&CC och en liten chip från Sveriges Bästa Golfrestaurang (enligt Golf Digest) – och inomhusbanorna finns inne på Ullna Indoor Golf!

Är du intresserad av ett Golf & Padel paket? Kombinationen Golf/Padel passar perfekt för företag som vill göra en personalaktivitet utöver det vanliga. Kombinera padel med golf på en av Skandinaviens allra bästa banor, med konferens, frukost, lunch och/eller middag i klubbhuset! Vi skräddarsyr gärna ett upplägg som passar, och vi har självklart bästa tänkbara utrustningen både för Padel, Golf, och Konferens.

Det är enkelt att lära sig grunderna och att komma igång med att spela Padel – och det finns till exempel ingen komplicerad serve som i tennis. Det bästa med sporten är att alla som kan träffa en boll kan tävla och ha riktigt kul! Det behövs ingen tidigare erfarenhet av racketsporter, och alla kan spela oavsett kön eller ålder.

Vem blir företagets Padel Champion, och vem blir Golf Champion? Välkommen till Ullna Golf & CC!
För mer info – kontakta mig på jorgen.aker@ullnagolf.se

Bästa hälsningar

Jörgen Åker
Företagsansvarig

BOKA DIN FÖRETAGSGOLF PÅ ULLNA GOLF & CC

EN MÄSTERSKAPSBANA MED ANRIK HISTORIA