Ullna har många duktiga medlemmar som visat väldigt goda resultat ute på tourerna… I år får vi med all sannolikhet även Ullnas första medlem som spelare i Ryder Cup!

Här följer några av våra medlemmars framgångar under säsongen 2018:
– Alex Norén, framgångar på PGA- och Europatouren
– Daniella Holmqvist, framgångar på LPGA
– Caroline Hedwall, framgångar på LPGA
– Matilde Stenqvist, (junior) 2:a i JSM Match
– Anna Magnusson, 2 vinster på Swedish Golf Tour
– Alice Götbring (junior), framgångar på Match SM (9:e)
– Maj-Britt Hedén, SM D60 vinst
– Lisa Pettersson, SM Match, vinst
– Edvin Bäckström (junior), Jönköping Junior Open, vinst

Grattis till DM-vinnaren Erik Forsberg som är ny Distriktsmästare H50 på Husby Österhaninge GK efter ronderna 75 och 70.

Grattis också till  Lars Andersson som tog en 3:e plats efter ett mycket starkt andra-varv på söndagen efter ronderna 78 och 75.

Banan spelades 5 850 meter med klar Links-karaktär med gulnande stenhårda fairways och en vindutsatt och utmanande bana där de sista nio är ett krävande test på golfkunskaperna och tålamodet…

Ullna var väl representerat på plats med hela med 8 stycken anmälda spelare och förutom Erik Forsberg  & Lars Andersson fanns på plats Arne Engvall, Jonas Siljeström, Johan Götbring. Tyvärr en skada på Lasse Eriksson som gjorde att han ej kom till spel.

I damklassen var Wan Wallberg som vanligt stark och krigade till sig en 2:a plats, 1 slag efter segraren, och Helene Forsén på en meriterande 8:e plats