Hej,

Lördagen den 8 juni äger invigningen rum! Intresset för dagen är mycket stort och i dagsläget har 220 medlemmar anmält sig till golftävlingen och 340 personer till middagen!

På grund av det stora intresset har vi valt att dela upp tävlingen på en morgonstart kl 0730 och en eftermiddagsstart kl 1230. Våra partners Hugo Boss, Mercedes Benz, Scandic, Samsung, Birdie Golf Tours, Mouton Cadet, Pol Roger, Lindwalls Kaffe, Taxi Stockholm, Callaway och Omega bidrar till eventet!

Restaurangens omskrivna Ullnaburgare Icon Style kommer att serveras till lunch! Vad som serveras till middag är ännu så länge en hemlighet.. Jag kan säga så mycket att Per, Laurent & Fredrik har planerat kvällens festmåltid minutiöst! Förutom mat kommer även dryck att hålla högsta kvalité! Våra partners Baron Philippe De Rothschild, Pol Roger, och Carlsberg tillser detta.

Tävlingen kommer att spelas i format 5-manna Scramble! Jag räknar med att vi spelar både morgon & eftermiddagstävlingen på knappt 5 timmar vilket ger oss gott om tid innan fördrinken serveras kl 1900. Den officiella invigningen börjar kl 2000 och middagen serveras direkt efter.

Underhållningen börjar efter middagen – och jag lovar er en upplevelse utöver det vanliga!

Vi ses den 8:e juni!