Lördagen den 27 Augusti bjuder vi in till årets Kräftgolf!
Spelformen är 2-manna Scramble med första start kl 10:00 (löpande start). Kräftskivan börjar kl 18:00. Anmälan är bindande med obligatoriskt deltagande på kräftskivan för de som deltar i tävlingen. Max antal spelare är 96. Klubbens medlemmar har möjlighet att bjuda in ett par som ej är medlemmar (gäst till medlemsgreenfee tillkommer).

I priset ingår
– Startavgift
– Välkomstdrink
– Svenska kräftor
– Pajer
– Rostat bröd & ost
– Kaffe
– Dessert
– Prisbord

Anmälan och pris
Pris per medlem 2015 var 695 kr (exklusive dryck). Årets pris kommer att hamna runt föregående år. Vi har idag inte fått pris på de svenska kräftorna men inom kort meddelar vi pris samt en utförligare meny. Varje par som deltar i tävlingen ska bidra med en flaska vin (per par) till kvällens prisbord.

För er som vill åka hem efter rundan och sedan komma tillbaka till kräftskivan, begär tidig start. För er som vill stanna kvar på klubben mellan golf och kräftskiva, begär sen start. Vi försöker göra så bra det bara går med att tillgodose samtligas önskemål.

Max antal platser är 96 st. Först till kvarn… Anmälan senast Onsdag den 24 Augusti till Receptionen eller via telefon 08 514 412 30. OBS! Ej anmälan via MinGolf!

Varmt välkomna!

Rolf Sköld & Johan Hagenfeldt