Styrelselserna i Ullna Golf AB och Ullna Golf Club har beslutat om en ny grafisk profil. Under hösten har vi arbetat med att ta fram en ny, mer användbar (kommersiell) profil för Ullna Golf Club. Vår ambition har varit att producera ett nytt exklusivt, tidlöst men ändå klassiskt program som initialt kommer att börja synas på kläder, accessoarer, banan, hemsida, annonser och på vissa ställen i klubbhuset.

Ny-logo-3

Efter ett långt och noggrant arbete har vi nu slutligen valt att ta fram en logotyp som vi kan använda i olika former, olika situationer och tillfällen. Delar av den tidigare profilen kommer vi behålla och den kommer kännas igen i den nya, till exempel på banan, i klubbhuset etc. De uppskattade och fina tee-skyltarna kommer såklart att finnas kvar. För att du som medlem ska få en bild av den nya varumärkesplattformen följer här en kort presentation.

Redan nu under vintersäsongen kan ni köpa plagg med den nya logotypen broderad men även andra produkter som t ex whiskyglas och champagneglas i kristall med monogrammet graverat.

En klädkollektion med den nya logotypen kommer att finnas tillgänglig på Ullna Indoor från och med den 8 December.

Hälsningar
Johan Hagenfeldt