Lagkamrater,

I går gjorde kämpade Ullnas golfsoldater till sig ledningen i div 1 i matchspelet, trots att Drottningholm hade ställt upp med ett mycket namnstarkt lag, med fd proffsspelare såsom P.A Brostedt mfl. Det var som ett litet krig på banan, det kämpades nämligen inte bara mot våra motståndare utan även mot vädrets makter. Vårt mål denna gång var ju att knapra in några poäng på Drottningholms ledning och laget överträffade detta mål, fantastiskt! Med kämparvilja kommer man långt!

Vi ställde upp med följande golfsoldater
Kai Auvinen
Lars E Eriksson
Jan Wedsberg
David Hamilton
Johan Hagenfeldt

Alla var med och bidrog med poäng till laget och den som utmärkte sig mest var Kai som vann alla sina matcher stort, bra kämpat! Det kan vara värt att notera att Ullna-medlemmen Fredrik Söderhielm, som i seriespelet representerar Stockholms GK, också vann alla sina matcher stort. Det är skoj att det är tuff konkurrens om platserna i laget.

Jag föreslår att alla som har möjlighet anmäler sig till Scandinavian Seniors som spelas på PGA i Skåne. Gå in på nedanstående länk och anmäl er idag! https://www.golf.se/tavla/internationella-tavlingar/scandinavian-seniors1/

Nästa match är på Drottningholm kl 15:00 den 16 juni 2015.

Träna hårt sås ses vi på banan!

Bästa golfhälsningar
/Wedsberg