Årets final spelades onsdagen den 25 september på en fantastiskt fin Ullna GC! Tyvärr var inte vädrets makter med oss till hundra procent – blåsigt och kallt men vi slapp i alla fall regn (nästan)..

Trots tuffa förhållanden spelades det bra golf! Framför allt Marianne Liljedahl som efter en trög start kämpade till sig fina 30 poäng och vann damfinalen!! Stort grattis Marianne! På andra plats kom Christina Birke på 27 p, och trea var Kristina Torselius på 26 p.

Herrfinalen kom att handla om tre spelare.. När krutröken skingrats stod slutligen Mikael ”Mille” Johansson som segrare i herrfinalen på fina 36 poäng! Grattis Mille!! Tvåan Christofer Islinger var en snöplig boll i vattnet på det näst sista hålet från vinsten. Christofer hade 35 p. Trea var Wictor Sköld på 34 p!

Vår Ordförande John Landborn inledde prisutdelningen med att berätta om årets Onsdagsgolf i siffror! Det har spelats över 600 ronder på totalt 15 deltävlingar innan finalen, hela 105 herrar har deltagit (nytt rekord), och 36 damer har deltagit (även det rekord)! Vi kan konstatera att Onsdagsgolfen är en väldigt populär tävling och Tävlingskommittén och UGC ska under hösten/vintern göra allt för att ytterligare förbättra/vidareutveckla denna inför kommande säsonger! Stort tack John för all support under året!

Klicka här för resultat.

I B-finalen vann Johan Donwill på fantastiska 36 poäng! Grattis Johan!! Tvåa var Jonas Siljeström på fina 35 p, och trea kom Bert Norell på 34 p! Bra jobbat!

Slutligen vill jag rikta ett stort tack till Claes Nilsson och hans medarbetare på Swatch Group/Omega! Prisbordet som presenterades var fantastiskt och uppskattades av deltagarna! Tack även till Callaway som presenterade B-finalens prisbord samt veckodeltävlingarnas prisbord!

Hälsningar från Jörgen