Kära medlemmar,

I fredags den 28 februari var det min sista dag som VD för Ullna Golf AB. Det har varit sju fantastiska år och jag har lärt känna många av Er bättre än under mina år som medlem alltsedan 1987!

När jag tillträdde som VD hösten 2007 var behovet att uppgradera Ullna identifierat men inte exakt hur det skulle göras. Det tog några år att lösa finansiering och bestämma vad vi ville göra men sommaren 2010 kunde vi på en årsstämma i Ullna Golf AB besluta om uppgraderingen. Jag kommer fortfarande ihåg stämningen i Golfpunkten, där vi på grund av det stora intresset hade mötet, när Sven Tumba ställde sig upp och sa:

”Rösta ja, den här chansen får vi inte igen och framförallt inte tillsammans med Jack Nicklaus”.

Det blev ett rungande ja och sedan var det bara att sätta igång planering, upphandling av entreprenör etc. Hela uppgraderingen från start till mål är bland det häftigaste och mest stimulerande, ibland också mest stressande, jag varit delaktig i och jag är både stolt och glad att vi kunde genomföra det inom budget och på tid! Projektet var ett teamarbete med många involverade som förtjänar ett tack. Ett extra stort tack vill jag säga till Magnus Adén som tillsammans med mig hade ansvar för projektet! Utan hans engagemang och kompetens skulle vi inte haft den golfbana vi har idag, dessutom hade det garanterat blivit dyrare.

Sedan styrelsen annonserade att vi söker ny VD har jag fått många frågor hur det känns att lämna uppdraget som VD. Mitt svar har hela tiden varit att jag känner att ”jag har gjort mitt” och att det nu behövs en person med andra kompetenser att ta Ullna till nästa nivå. Jag är övertygad att JohanHagenfeldt tillsammans med vår fantastiska personal kan utveckla Ullna rejält och att Ullna kommer återta platsen som en av Sveriges främsta golfanläggningar!

Styrelsen och Johan har bett mig om fortsatt support när det gäller ekonomin vilket jag sagt ja till. Detta innebär att Du även i fortsättningen kommer att se mig en hel del på Ullna och då inte bara när jag spelar golf.

Slutligen, ett stort tack för gott samarbete under dessa år!

Bästa golfhälsningar/Lars H