The Claret Jug – Världens mest eftertraktade golftrofé kommer till Ullna GC!
The Open – eller The British Open – har snart spelats i 150 år. Vi har alla sett bilder med legendar som stolta håller upp The Claret Jug. Nu kan även du ta en selfie eller bli fotograferad med The Claret Jug.

Välkommen till Ullna GC Torsdag den 25 April kl 16.00.

The Claret Jug är på världsturné tack vare whiskydestilleriet Loch Lomond som skrivit ett femårsavtal med British Open. När man valde en golfklubb i Stockholm var det naturligt att komma till Ullna, där man tar golftraditionen på allvar och sedan början av 80-talet spelat om anrika pokaler i fler olika tävlingar.

FJ 1857
FJ 1857 föddes från FootJoys engagemang för autentiskt hantverk, kompromisslös kvalitet och tidlös design. Blandningen av materialval och tillverkning med en djupt rotad passion för golfspelet är 1857-kollektionen utformad för att möta de mest kräsna golfspelarnas behov. Ullna GC är den enda butiken i Sverige (två i Skandinavien) som säljer denna mycket exklusiva kollektion.

För den som är intresserad finns det även möjlighet att prova Loch Lomonds premium whiskys. Kopplingen mellan golf och whisky finns där, kanske Skottlands två främsta produkter. Loch Lomonds whiskyexpert är på plats kl 16.00 och kan svara på frågor.

Begränsat antalet platser, o.s.a till reception@ullnagolf.se senast den 18 April.

Varmt välkommen!