Lagkamrater,

Den 17 maj kämpade Ullnas golfkrigare till sig ledningen i både div 1 grupp gul och div 2 grupp röd. Med kämparvilja kommer man långt! Vi ställde upp med följande golfsoldater i div 1 som mötte Lidingö;

I foursome spelade Rolf Sköld och Per-Uno Sandberg som vann med 3/1 och singlarna spelades av Anders Timell som vann med fantastiska 8/7, David Hamilton vann med 2/0 och Göran Rundqvist som tog hand om den tuffaste singeln vann med 5/4.

Lagmatchen vann alltså Ullna med 4-0. För övrigt kan meddelas att Täby spelade oavgjort mot Sollentuna, 2-2.

I division 2 mötte vi Kungliga Drottningholm och där krigade Lasse Eriksson och Johan Götbring i fouresome som tyvärr förlorade matchen knappt med 2/1. Singlarna vanns dock av Kai Auvinen, Johan Staffansson och Jonas Siljeström. Enligt uppgift vann Staffanson sin match också med ett imponerande resultat, 7/5. Lagmatchen vanns alltså av Ullna med 3-1 och Bro Bålsta spelade oavgjort mot Österåker, 2-2.

Jag vill också framföra ett särskilt tack till Rolf Sköld som i min frånvaro tog på sig att vara platsansvarig på Ullna med ett resultatrapporteringsansvar.

Som lagkapten är det ett nöje att företräda sådana duktiga spelare, stort grattis till er alla! Nu fortsätter vi i samma ”vinststil” den 13 respektive den 14 juni. Vilka kan inte delta den 13 och eller 14 juni? Tacksam för ett skyndsamt besked.

Slutligen vill jag tipsa om att den 16-18 juni spelas den tredje deltävlingen på senior tour på Frösåker, anmäl er!

/Kn Wedsberg