Hoppas att ni har haft en fantastisk sommaren och strålande golfsäsong. Trots att höstens kyla smyger sig på och vintern närmar sig, så fortsätter golfandet på Ullna Indoor Golf. Fredag den 10 november slår vi upp dörrarna för säsongen och vinterträningen kan sätta i gång. Nyheter för i år är att vi har uppgraderat chippområdet med ny matta för ännu bättre närspelsträning.

GolfTraveller är även i år sponsor av vår populära Closest to Pin tävlingen som vi har varje månad. Utöver tävlingen kommer det även att lottas ut resor bland våra kunder, kanske är det du som blir vår nästa vinnare. Mer information om tävlingen kommer vid säsongsöppning.

TRÄNA PÅ ULLNA GOLF ACADEMY MED PGA TRÄNARE MARIA ROHLÉN
För att komma i gång med vinterträningen erbjuder vi ett gruppträningspass lördag den 11 november. Vi pratar om vikten av att underhålla sin teknik för att bibehålla och förbättra sin golf under vintern, samt hur man ska lägga upp träningen för att kunna prestera på topp kommande golfsäsong. Lördag 11 november, 11:00 – 12:00 (max 7 deltagare)

Boka din plats via MATCHi: www.matchi.se/facilities/ullnaindoor
Önskar du privatlektioner eller lektionspaket för individanpassat vinterträningsupplägg, kontakta Maria Rohlén: maria.rohlen@ullnagolf.se

SÄSONGSKORT OCH KLIPPKORT
Du kan redan idag köpa ditt säsongskort eller klippkort på Matchi, klicka på länken för att se de olika korten https://www.matchi.se/facilities/ullnaindoor. Har du några frågor kring de olika korten eller andra fundering om träning på Ullna Indoor Golf, kontakta receptionen, 08-514 412 30, info@ullnaindoor.se.

Vi ser fram emot att träffa er i vinter!