Ullna Indoor Golf vill bjuda in speciellt dig till en VIP eftermiddag redan nu på Fredag den 13 November kl 12:00 – 20:00 (vi öppnar på lördag 14/11)!

Vi har tidigare informerat om att har vi gjort en rad förbättringar och nödvändiga renoveringar i hallen inför denna säsong. Fasaden har bytts ut (samtliga fönster ska även bytas ut under hösten). Inne i slaghallen har vi målat om på alla våningsplan. Bytt ut gångmattan på nedre och plan två. Nya slagmattor på nedervåningen och vi har även byggt en Studio med den oerhört precisa Trackman utrustningen.

Protracersystemet är uppgraderat och utbyggt med bland annat 6 st större skärmar där du simulerat kan spela din favoritbana. Samtliga slagmattor på nedre plan har fast monterade ”paddor”.

För att ytterligare höja vår kvalitet i vårt café kommer Laurent och Fredrik från Ullna Golfrestaurang med kollegor se till att vi även på Ullna Indoor får njuta av deras service, kulinariska kok- och bakkonster i mindre format.

Glöm inte att Ullna Golfrestaurang har öppet för lunch till och med Fredag den 20 November. I December dukar vi upp vårt mycket uppskattade, franskinspirerade Julbord, du har väl bokat?

Under dagen erbjuder shopen extrapriser som du inte vill missa men vi presenterar även höstens och vinterns nyheter från Peak Performance.

Självklart får du nyttja golfhallen denna dag utan kostnad så ta med dig klubborna! Vi bjuder även på ”något litet att äta” vilket innebär att vi behöver O.S.A. senast den 11/11 till info@ullnaindoor.se för att få en uppfattning om du kommer och hur många vi blir! Naturligtvis får du ta med dig en kompis.

Varmt välkomna!

Lena, Thomas, Carl-Adam, Jörgen & Johan
Ullna Indoor Golf