2019 Slår alldeles strax upp dörren och vi hoppas att ni har haft en underbar jul och får ett underbart nytt år.

Ullna’s bredd junior verksamheten är för våra barn och ungdomar i åldrarna 6 – 16+ år. Förkunskap är grönt kort. Precis som tidigare år så kommer vi att erbjuda inom- och utomhus träning med fokus på att ta golfen till nästa nivå så att det utvecklar våra juniorer positivt såväl fysiskt, psykiskt, socialt och idrottsligt med en tydlig klubbkänsla och vision “Golf för livet”. Verksamheten leds utav en PGA Pro samt föräldrar ledare ifrån Bredd Juniorerna.

Torsdagen den 10 Januari så startar 2019 års träningssäsong på Ullna Indoor.
Vi kommer att köra varje torsdag mellan kl 18.00 – 19.00 fram till Ullna Indoors stängning. Från och med den 3 Februari så kör vi även Söndagar mellan kl 15.00 – 16.00. Sjävklart så gör vi uppehåll för sport och påsklov eller andra röda dagar. (sportlov v9 inkluderar söndag v8). Totalt sett är detta 20 träningar under perioden Januari – början April.

Kostnaden för detta är 1 250 kr per deltagare.
Anmälan görs till receptionen. (inkludera namn, golf-id & person nummer)

När övningsfältet och banan öppnar så flyttar vi ut så fort det bara går och räknar med att säsongen April – Oktober fortsätta med Torsdagar fast kl 17.00 – 18.00 & Söndagar kl 15.00 – 16.00. På söndagarna så kommer vi precis som tidigare år köra en 9 håls golf träning/tävling med start ifrån ca kl 16.15. Under September månad så kommer vi att ha ett helgläger på klubben (exakt datum kommer att presenteras senare). Tränings uppehåll görs för röda dagar & sommarlov.

Kostnaden för detta upplägg är 2 000 kr per deltagare.
Denna träning har ett krav på att junioren är medlem i klubben då det inkluderar spel på banan. Anmälan görs till receptionen. (inkludera namn, golf-id & person nummer)

Specialerbjudande – Anmäl er till både inomhus träning och utomhus träning + spel (Jan-Okt) senast 6/1 så får ni 250 kr rabatt per deltagare.

Vi önskar er varmt välkomna till säsongen 2019!

Mvh,
Idrottskommittén