Hej!

Här kommer lite ytterligare info till gamla och nya medlemmar i Team Ullna.

När det gäller träningen har ni tidigare fått info om lagsidan och var ni hittar träningstider mm. Ni har också fått info om datum för JSM och Elitlagens seriespel.

Ullna GC gör en ordentlig satsning på klubbens juniorer och det ställer även vissa krav på er som spelare. De punkter som gäller  för Team Ullnas medlemmar är i nuläget:

  • Representera Ullna GC i tävlingssammanhang
  • Vara en förebild och representant för Ullna GC
  • Närvara på minst 75% av träningstillfällena
  • Spela minst fem tävlingar (Skandia eller motsvarande) utanför Ullna
  • Delta i KM på Ullna (undantag kan beviljas av undertecknad om datumen sammanfaller med tex JSM eller Skandiatävlingar)
  • Representera Ullna i seriespelet om man blir uttagen
  • Tävla i klubbkläder
  • Vara med i Team Ullnas Facebookgrupp och vara uppdaterad när det gäller infon på den sidan. https://www.facebook.com/pages/Team-Ullna/548613445214473
  • Vara med på klubbens tävlingar när dessa inte kolliderar med den tävlingsplanering som gjorts upp med tränaren.

När det gäller tävlingsersättningar så beslöt vi tidigare att lägga alla resurser på träningen och att kostnader i samband med tävlingar skulle bekostas av spelarna själva. Jag tror dock att vi vid säsongens slut kommer att ha möjlighet att stötta med en del tävlingskostnader retroaktivt. Spara därför alla kvitton för startavgifter mm. Jag kommer före första tävlingen att ta fram en mall för hur tävlingskostnaderna ska redovisas. Endast kostnader i samband med Nordea Tour, Skandiatävlingar och JMI-tävlingar är aktuella när det gäller ev bidrag/kostnadsteckningar. Tas någon spelare ut till landslagsuppdrag eller liknande så kontakta mig så diskuterar vi detta då. Mer info kommer när det gäller tävlingsersättningar.

Vi har beställt ett ”grundpaket” när det gäller klubbkläder. Anna, Matilde och Louise kontaktar Jörgen omgående och kompletterar med era storlekar.

När det gäller träningslägret i Skåne 16-18 maj kan vi i nuläget dessvärre inte erbjuda våra nya teammedlemmar (Emil, Louise, Matilde och Anna) plats. Emil är förste reserv och Louise andra.

Det var allt för denna gång. Om vi inte hörs förr så ses vi väl idag när banan öppnar?

Hälsningar
Anders