Aktuellt på Ullna

Här hittar du baninformation, senaste nytt från klubben, krogen och övriga delar i verksamheten samt annat av nyhetsvärde.
ULLNA INDOOR GOLF ÖPPNAR

ULLNA INDOOR GOLF ÖPPNAR

Hoppas att ni har haft en fantastisk sommaren och strålande golfsäsong. Trots att höstens kyla smyger sig på och vintern närmar sig, så fortsätter golfandet på Ullna Indoor Golf. Fredag den 10 november slår vi upp dörrarna för säsongen och vinterträningen kan sätta i gång. Nyheter för i år är att vi har uppgraderat chippområdet med ny matta för ännu bättre närspelsträning.

GolfTraveller är även i år sponsor av vår populära Closest to Pin tävlingen som vi har varje månad. Utöver tävlingen kommer det även att lottas ut resor bland våra kunder, kanske är det du som blir vår nästa vinnare. Mer information om tävlingen kommer vid säsongsöppning.

TRÄNA PÅ ULLNA GOLF ACADEMY MED PGA TRÄNARE MARIA ROHLÉN
För att komma i gång med vinterträningen erbjuder vi ett gruppträningspass lördag den 11 november. Vi pratar om vikten av att underhålla sin teknik för att bibehålla och förbättra sin golf under vintern, samt hur man ska lägga upp träningen för att kunna prestera på topp kommande golfsäsong. Lördag 11 november, 11:00 – 12:00 (max 7 deltagare)

Boka din plats via MATCHi: www.matchi.se/facilities/ullnaindoor
Önskar du privatlektioner eller lektionspaket för individanpassat vinterträningsupplägg, kontakta Maria Rohlén: maria.rohlen@ullnagolf.se

SÄSONGSKORT OCH KLIPPKORT
Du kan redan idag köpa ditt säsongskort eller klippkort på Matchi, klicka på länken för att se de olika korten https://www.matchi.se/facilities/ullnaindoor. Har du några frågor kring de olika korten eller andra fundering om träning på Ullna Indoor Golf, kontakta receptionen, 08-514 412 30, info@ullnaindoor.se.

Vi ser fram emot att träffa er i vinter!

PROVKÖR NYA PORSCHE CAYENNE PÅ ULLNA

PROVKÖR NYA PORSCHE CAYENNE PÅ ULLNA

– Första klass för fem. Upplev nya Porsche Cayenne på Ullna Golf & Country Club 19 – 20 Oktober

Varmt välkommen att boka tid för provkörning när vi finns på plats på Ullna Golf & Country Club med nya Cayenne:
Torsdagen 19 Oktober kl 10.30 – 14.30
Fredagen 20 Oktober kl 10.30 – 14.30
Upplev den nya designen, de nya utrustningsdetaljerna och den nya interiören. Nya Cayenne finns i flera motor­alternativ, där E-Hybriden har en räckvidd på upp till 90 km enbart på eldrift.

En sportbil reserverad för dig +4.
Boka en provkörning – ta gärna med familj och vänner.

Varmt välkommen hälsar,
Porsche Center Danderyd

BOKA PROVKÖRNING HÄR!

BANAN STÄNGER

BANAN STÄNGER

Vi stänger banan för säsongen
Söndag den 15 Oktober är sista dagen för spel säsongen 2023. På Måndag den 16:e påbörjar våra greenkeepers det så viktiga höstarbetet.

Restaurangen har öppet för lunch även efter banans stängning, Måndag till Fredag hela hösten förutom vecka 44 då vi genomför en storstädning och besiktning av restaurangens lokaler.

Julborden börjar Fredag den 1 December. Vi har redan nu många bokningar så passa på att boka in vårt fantastiska Julbord redan nu!

Ullna Indoor Golf öppnar Fredagen den 10 November.

HÖSTREA I SHOPEN

HÖSTREA I SHOPEN

Kära medlemmar & gäster,
Det verkar som att hösten närmar sig, så därför känner vi att det är dags att sätta igång en härlig höst-REA i shopen!

Stora delar av sortimentet är nedsatt till mellan 30 – 50%! Kläder, golfbagar, kepsar, klubbor, you name it!

Varmt välkomna in och rusta upp er inför härliga höstdagar på banan!

Bästa hälsningar,
Receptionen

THE BEAR TRAP 2023: Lördag den 2 September

THE BEAR TRAP 2023: Lördag den 2 September

Varmt välkomna till The Bear Trap 2023!
Banan spelas när den är som absolut svårast.
Startavgift inklusive middag (prel. 1 295 kr).

OBS! Obligatorisk middag som i år är förlagd till Sturehof.
Klädsel på middagen är smart casual.

Anmälan via Min Golf!
(Members only)

Meddela eventuella allergier.
Stort Lycka till!

SPELLEKTION MED MARIA

SPELLEKTION MED MARIA

Alla känner vi oss som vinnare…!
Alla känner vi oss som vinnare på rangen, men vad händer sen när vi kommer ut på banan? Häng med Maria på en spellektion!

För att scora bättre krävs inte bara golfteknik utan även spelstrategi och förmågan att utnyttja sina färdigheter på bästa sätt i de olika lägen du hamnar i på bana.
Maria följer med dig över 9 hål för att ge tips, både tekniskt och strategiskt, så hon kan coacha dig till en bättre spelare där det gäller.

Skicka ett mail för att boka en spellektion: maria.rohlen@ullnagolf.se

SOMMARERBJUDANDE

SOMMARERBJUDANDE

Greenfee & lunch från 1795 kr

Sven Tumbas och Jack Nicklaus mästerverk vid Ullnasjön har utmanat, roat och väckt beundran bland proffs, kändisar, amatörer och golfjournalister sedan 1981.

I sommar har du möjlighet att njuta av en minnesvärd runda inklusive dagens på lunch Ullna Golf & Country Club från 1795 kr. Priset gäller per person 1 juli – 31 juli.

Varmt välkommen!

Boka redan nu via Min Golf eller med receptionen, 08-514 412 30.

LEKTIONSPAKET

LEKTIONSPAKET

BIRDIE (4 x 50 minuter + spellektion 9hål)
Lektionspaketet BIRDIE, är för eleven som önskar att få en analys av sitt golfspel. Efter den inledande analysen av svingteknik och fysiska förmåga individanpassas träningspassen kopplad till elevens svingteknik, specifika spelmoment samt områden som leder till ett tryggare spel och förbättrad score.

– Träningstillfällen (4 x 50min)
– Spellektion (1,5h/9-hål)
– 4-månaders Kinexit medlemskap
– Video och coaching via CoachNow
– Möjlighet att låna DeWiz (3 tillfällen)
Kostnad: 6 795 kr (EJ medlem Ullna G&CC 7 995kr)

EAGLE (7 x 50 minuter + spellektion 9hål)
Lektionspaketet EAGLE riktar sig till elever som vill utveckla sin golf under säsongen 2023. Här gör vi ett mer omfattande upplägg som spänner sig över en längre tidperiod och över fler träningspass. Vi inleder med en mer djupgående analys av svingtekniken samt den fysiska förmågan. Vi utformar sedan en personligt anpassad utvecklingsplan för att eleven ska nå sina uppsatta mål under perioden. Det här lektionspaketet passar eleven som även tränar på egen hand mellan passen.

– Träningstillfällen (7 x 50min)
– Spellektion (1,5h/9-hål)
– 5-månaders Kinexit medlemskap
– Video och coaching via CoachNow
– Möjlighet att låna DeWiz (5 tillfällen)
– Kostnad: 9 795 kr (EJ medlem Ullna G&CC 10 995kr)

För bokning, kontakta Maria Rohlén: maria.rohlen@ullnagolf.se

VOLVO SCANDINAVIAN MIXED

VOLVO SCANDINAVIAN MIXED

Vi söker erfarna greenkeepers, 5 – 11 Juni för att ingå i vårt team i förberedelserna till Volvo Scandinavian Mixed.
Kontakta Andreas Hemmingsson; andreas.hemmingsson@ullnagolf.se för mer information kring arbete på ett DP World Tour/Ladies European Tour event.
VOLVO SCANDINAVIAN MIXED

VOLVO SCANDINAVIAN MIXED

Pressrelease – Volvo Car Scandinavian Mixed
Ullna Golf & Country Club har bekräftats som värdbana för 2023 års Volvo Car Scandinavian Mixed den 8–11 juni. Det innovativa evenemanget – sanktionerat tillsammans av DP World Tour och Ladies European Tour – arrangeras för första gången i Sveriges huvudstad, Stockholm. Startfältet består av 78 kvinnor och 78 män som spelar om en prissumma och en pokal.

Tidigare i år skrev Linn Grant historia på hemmaplan när hon blev den första kvinnliga vinnaren av Volvo Car Scandinavian Mixed på Halmstad Golfklubb. Linn bjöd på en rejäl uppvisning under söndagen och lyckades vinna med hela nio slag och tog därigenom sin tredje titel på Ladies European Tour, allt under sin rookiesäsong.

Ullna Golf & Country Club, som är designad av den svenske idrottshjälten Sven Tumba, grundades 1981 och är belägen alldeles intill Ullnasjön 20 minuter norr om Stockholm. Anläggningen erbjuder den perfekta balansen mellan mjuka undulerande kullar och ständigt närvarande vattenhinder – en blandning av Tumbas ursprungliga design och renoveringen som genomfördes tillsammans med Jack Nicklaus i juni 2013.

Ullna Golf & Country Club stod värd för Scandinavian Enterprise Open åren 1983–1987. Där tävlade många av de största stjärnorna från European Tour (numera DP World Tour), inklusive de tidigare mästarna Sam Torrance (1983) och Ian Woosnam (1984).

Det är inte första gången golfvärldens största namn beträder den fantastiska arenans fairways. Annika Sörenstam vann HP Open på Ladies European Tour 2004 och Tiger Woods spelade banan som en del av lagtävlingen på SAS Invitational mellan 1998–2001. Den var också värd för 1988 års Eisenhower Trophy.

Johan Hagenfeldt, vd på Ullna Golf & Country Club, säger:
Vi är väldigt glada och stolta över att få vara medarrangör till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Vi tror starkt på det mixade tävlingsformatet och är övertygade om att vår bana kommer erbjuda alla deltagare en rejäl utmaning. Genom historien har klubben arrangerat flera nationella och internationella proffs- och amatörtävlingar, inte minst den legendariska Scandinavian Enterprise Open och SAS Invitational där självaste Tiger Woods var med och spelade. Jag, tillsammans med våra medlemmar, medarbetare och partners ser det som en stor ära att stå som Värdbana inför tävlingen 2023. Vi ser fram emot att välkomna spelare och publik till Stockholm och Ullna Golf & Country Club nästa år.”

Katarina Adamson, marknadschef, Volvo Car Sverige, säger:
”Efter årets framgångar i Halmstad är vi glada över att se Stockholm och den spektakulära banan på Ullna Golf & Country Club stå som värd för Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Stockholm är en viktig marknad för oss och vi ser fram emot att välkomna alla att uppleva världens mest jämställda golftävling och Volvo i juni nästa år.”

Keith Pelley, vd på European Tour, säger:
”Vi är glada över att kunna ta Volvo Car Scandinavian Mixed, en av våra mest spännande och innovativa turneringar, till spektakulära omgivningar som Ullna Golf & Country Club erbjuder och vi ser fram emot att välkomna vår svenska fans i Stockholm.”
”Vår sport är inkluderande på så många sätt och den här turneringen fortsätter att lyfta fram det faktumet på en global scen tillsammans med våra partners på Ladies European Tour. Vi fick bevittna historia tidigare i år när Linn Grant blev vår första kvinnliga vinnare på DP World Tour och vi hoppas att detta evenemang fortsätter att inspirera ett större deltagande bland män och kvinnor i Sverige och runt om i världen.”

Alexandra Armas, vd för Ladies European Tour, säger:
”Medlemmarna på Ladies European Tour är mycket glada över att få möjligheten att spela i nästa års Volvo Car Scandinavian Mixed på Ullna Golf & Country Club.”
”Linn Grants historiska seger i turneringen tidigare i år, när hon blev den första kvinnliga spelaren att vinna ett evenemang på DP World Tour, förblir en oförglömlig höjdpunkt under vår säsong. Vi är oerhört stolta över Linn och för det hon har åstadkommit. Men vi är också stolta över att vara en del av detta innovativa mixed-event, där våra kvinnliga proffs ställs mot sina manliga medtävlande under lika villkor. Vi ser väldigt mycket fram emot att få återvända till Sverige nästa år för ännu en fantastisk turnering.”

Fans kan anmäla intresse för biljetter till Volvo Car Scandinavian Mixed här.

www.scandinavianmixed.se

ULLNA INDOOR GOLF ÖPPNAR

ULLNA INDOOR GOLF ÖPPNAR

Hoppas att ni har haft en fantastisk sommaren och strålande golfsäsong. Trots att höstens kyla smyger sig på och vintern närmar sig, så fortsätter golfandet på Ullna Indoor Golf. Fredag den 10 november slår vi upp dörrarna för säsongen och vinterträningen kan sätta i gång. Nyheter för i år är att vi har uppgraderat chippområdet med ny matta för ännu bättre närspelsträning.

GolfTraveller är även i år sponsor av vår populära Closest to Pin tävlingen som vi har varje månad. Utöver tävlingen kommer det även att lottas ut resor bland våra kunder, kanske är det du som blir vår nästa vinnare. Mer information om tävlingen kommer vid säsongsöppning.

TRÄNA PÅ ULLNA GOLF ACADEMY MED PGA TRÄNARE MARIA ROHLÉN
För att komma i gång med vinterträningen erbjuder vi ett gruppträningspass lördag den 11 november. Vi pratar om vikten av att underhålla sin teknik för att bibehålla och förbättra sin golf under vintern, samt hur man ska lägga upp träningen för att kunna prestera på topp kommande golfsäsong. Lördag 11 november, 11:00 – 12:00 (max 7 deltagare)

Boka din plats via MATCHi: www.matchi.se/facilities/ullnaindoor
Önskar du privatlektioner eller lektionspaket för individanpassat vinterträningsupplägg, kontakta Maria Rohlén: maria.rohlen@ullnagolf.se

SÄSONGSKORT OCH KLIPPKORT
Du kan redan idag köpa ditt säsongskort eller klippkort på Matchi, klicka på länken för att se de olika korten https://www.matchi.se/facilities/ullnaindoor. Har du några frågor kring de olika korten eller andra fundering om träning på Ullna Indoor Golf, kontakta receptionen, 08-514 412 30, info@ullnaindoor.se.

Vi ser fram emot att träffa er i vinter!

PROVKÖR NYA PORSCHE CAYENNE PÅ ULLNA

PROVKÖR NYA PORSCHE CAYENNE PÅ ULLNA

– Första klass för fem. Upplev nya Porsche Cayenne på Ullna Golf & Country Club 19 – 20 Oktober

Varmt välkommen att boka tid för provkörning när vi finns på plats på Ullna Golf & Country Club med nya Cayenne:
Torsdagen 19 Oktober kl 10.30 – 14.30
Fredagen 20 Oktober kl 10.30 – 14.30
Upplev den nya designen, de nya utrustningsdetaljerna och den nya interiören. Nya Cayenne finns i flera motor­alternativ, där E-Hybriden har en räckvidd på upp till 90 km enbart på eldrift.

En sportbil reserverad för dig +4.
Boka en provkörning – ta gärna med familj och vänner.

Varmt välkommen hälsar,
Porsche Center Danderyd

BOKA PROVKÖRNING HÄR!

BANAN STÄNGER

BANAN STÄNGER

Vi stänger banan för säsongen
Söndag den 15 Oktober är sista dagen för spel säsongen 2023. På Måndag den 16:e påbörjar våra greenkeepers det så viktiga höstarbetet.

Restaurangen har öppet för lunch även efter banans stängning, Måndag till Fredag hela hösten förutom vecka 44 då vi genomför en storstädning och besiktning av restaurangens lokaler.

Julborden börjar Fredag den 1 December. Vi har redan nu många bokningar så passa på att boka in vårt fantastiska Julbord redan nu!

Ullna Indoor Golf öppnar Fredagen den 10 November.

HÖSTREA I SHOPEN

HÖSTREA I SHOPEN

Kära medlemmar & gäster,
Det verkar som att hösten närmar sig, så därför känner vi att det är dags att sätta igång en härlig höst-REA i shopen!

Stora delar av sortimentet är nedsatt till mellan 30 – 50%! Kläder, golfbagar, kepsar, klubbor, you name it!

Varmt välkomna in och rusta upp er inför härliga höstdagar på banan!

Bästa hälsningar,
Receptionen

THE BEAR TRAP 2023: Lördag den 2 September

THE BEAR TRAP 2023: Lördag den 2 September

Varmt välkomna till The Bear Trap 2023!
Banan spelas när den är som absolut svårast.
Startavgift inklusive middag (prel. 1 295 kr).

OBS! Obligatorisk middag som i år är förlagd till Sturehof.
Klädsel på middagen är smart casual.

Anmälan via Min Golf!
(Members only)

Meddela eventuella allergier.
Stort Lycka till!

SPELLEKTION MED MARIA

SPELLEKTION MED MARIA

Alla känner vi oss som vinnare…!
Alla känner vi oss som vinnare på rangen, men vad händer sen när vi kommer ut på banan? Häng med Maria på en spellektion!

För att scora bättre krävs inte bara golfteknik utan även spelstrategi och förmågan att utnyttja sina färdigheter på bästa sätt i de olika lägen du hamnar i på bana.
Maria följer med dig över 9 hål för att ge tips, både tekniskt och strategiskt, så hon kan coacha dig till en bättre spelare där det gäller.

Skicka ett mail för att boka en spellektion: maria.rohlen@ullnagolf.se

SOMMARERBJUDANDE

SOMMARERBJUDANDE

Greenfee & lunch från 1795 kr

Sven Tumbas och Jack Nicklaus mästerverk vid Ullnasjön har utmanat, roat och väckt beundran bland proffs, kändisar, amatörer och golfjournalister sedan 1981.

I sommar har du möjlighet att njuta av en minnesvärd runda inklusive dagens på lunch Ullna Golf & Country Club från 1795 kr. Priset gäller per person 1 juli – 31 juli.

Varmt välkommen!

Boka redan nu via Min Golf eller med receptionen, 08-514 412 30.

LEKTIONSPAKET

LEKTIONSPAKET

BIRDIE (4 x 50 minuter + spellektion 9hål)
Lektionspaketet BIRDIE, är för eleven som önskar att få en analys av sitt golfspel. Efter den inledande analysen av svingteknik och fysiska förmåga individanpassas träningspassen kopplad till elevens svingteknik, specifika spelmoment samt områden som leder till ett tryggare spel och förbättrad score.

– Träningstillfällen (4 x 50min)
– Spellektion (1,5h/9-hål)
– 4-månaders Kinexit medlemskap
– Video och coaching via CoachNow
– Möjlighet att låna DeWiz (3 tillfällen)
Kostnad: 6 795 kr (EJ medlem Ullna G&CC 7 995kr)

EAGLE (7 x 50 minuter + spellektion 9hål)
Lektionspaketet EAGLE riktar sig till elever som vill utveckla sin golf under säsongen 2023. Här gör vi ett mer omfattande upplägg som spänner sig över en längre tidperiod och över fler träningspass. Vi inleder med en mer djupgående analys av svingtekniken samt den fysiska förmågan. Vi utformar sedan en personligt anpassad utvecklingsplan för att eleven ska nå sina uppsatta mål under perioden. Det här lektionspaketet passar eleven som även tränar på egen hand mellan passen.

– Träningstillfällen (7 x 50min)
– Spellektion (1,5h/9-hål)
– 5-månaders Kinexit medlemskap
– Video och coaching via CoachNow
– Möjlighet att låna DeWiz (5 tillfällen)
– Kostnad: 9 795 kr (EJ medlem Ullna G&CC 10 995kr)

För bokning, kontakta Maria Rohlén: maria.rohlen@ullnagolf.se

VOLVO SCANDINAVIAN MIXED

VOLVO SCANDINAVIAN MIXED

Vi söker erfarna greenkeepers, 5 – 11 Juni för att ingå i vårt team i förberedelserna till Volvo Scandinavian Mixed.
Kontakta Andreas Hemmingsson; andreas.hemmingsson@ullnagolf.se för mer information kring arbete på ett DP World Tour/Ladies European Tour event.
VOLVO SCANDINAVIAN MIXED

VOLVO SCANDINAVIAN MIXED

Pressrelease – Volvo Car Scandinavian Mixed
Ullna Golf & Country Club har bekräftats som värdbana för 2023 års Volvo Car Scandinavian Mixed den 8–11 juni. Det innovativa evenemanget – sanktionerat tillsammans av DP World Tour och Ladies European Tour – arrangeras för första gången i Sveriges huvudstad, Stockholm. Startfältet består av 78 kvinnor och 78 män som spelar om en prissumma och en pokal.

Tidigare i år skrev Linn Grant historia på hemmaplan när hon blev den första kvinnliga vinnaren av Volvo Car Scandinavian Mixed på Halmstad Golfklubb. Linn bjöd på en rejäl uppvisning under söndagen och lyckades vinna med hela nio slag och tog därigenom sin tredje titel på Ladies European Tour, allt under sin rookiesäsong.

Ullna Golf & Country Club, som är designad av den svenske idrottshjälten Sven Tumba, grundades 1981 och är belägen alldeles intill Ullnasjön 20 minuter norr om Stockholm. Anläggningen erbjuder den perfekta balansen mellan mjuka undulerande kullar och ständigt närvarande vattenhinder – en blandning av Tumbas ursprungliga design och renoveringen som genomfördes tillsammans med Jack Nicklaus i juni 2013.

Ullna Golf & Country Club stod värd för Scandinavian Enterprise Open åren 1983–1987. Där tävlade många av de största stjärnorna från European Tour (numera DP World Tour), inklusive de tidigare mästarna Sam Torrance (1983) och Ian Woosnam (1984).

Det är inte första gången golfvärldens största namn beträder den fantastiska arenans fairways. Annika Sörenstam vann HP Open på Ladies European Tour 2004 och Tiger Woods spelade banan som en del av lagtävlingen på SAS Invitational mellan 1998–2001. Den var också värd för 1988 års Eisenhower Trophy.

Johan Hagenfeldt, vd på Ullna Golf & Country Club, säger:
Vi är väldigt glada och stolta över att få vara medarrangör till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Vi tror starkt på det mixade tävlingsformatet och är övertygade om att vår bana kommer erbjuda alla deltagare en rejäl utmaning. Genom historien har klubben arrangerat flera nationella och internationella proffs- och amatörtävlingar, inte minst den legendariska Scandinavian Enterprise Open och SAS Invitational där självaste Tiger Woods var med och spelade. Jag, tillsammans med våra medlemmar, medarbetare och partners ser det som en stor ära att stå som Värdbana inför tävlingen 2023. Vi ser fram emot att välkomna spelare och publik till Stockholm och Ullna Golf & Country Club nästa år.”

Katarina Adamson, marknadschef, Volvo Car Sverige, säger:
”Efter årets framgångar i Halmstad är vi glada över att se Stockholm och den spektakulära banan på Ullna Golf & Country Club stå som värd för Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Stockholm är en viktig marknad för oss och vi ser fram emot att välkomna alla att uppleva världens mest jämställda golftävling och Volvo i juni nästa år.”

Keith Pelley, vd på European Tour, säger:
”Vi är glada över att kunna ta Volvo Car Scandinavian Mixed, en av våra mest spännande och innovativa turneringar, till spektakulära omgivningar som Ullna Golf & Country Club erbjuder och vi ser fram emot att välkomna vår svenska fans i Stockholm.”
”Vår sport är inkluderande på så många sätt och den här turneringen fortsätter att lyfta fram det faktumet på en global scen tillsammans med våra partners på Ladies European Tour. Vi fick bevittna historia tidigare i år när Linn Grant blev vår första kvinnliga vinnare på DP World Tour och vi hoppas att detta evenemang fortsätter att inspirera ett större deltagande bland män och kvinnor i Sverige och runt om i världen.”

Alexandra Armas, vd för Ladies European Tour, säger:
”Medlemmarna på Ladies European Tour är mycket glada över att få möjligheten att spela i nästa års Volvo Car Scandinavian Mixed på Ullna Golf & Country Club.”
”Linn Grants historiska seger i turneringen tidigare i år, när hon blev den första kvinnliga spelaren att vinna ett evenemang på DP World Tour, förblir en oförglömlig höjdpunkt under vår säsong. Vi är oerhört stolta över Linn och för det hon har åstadkommit. Men vi är också stolta över att vara en del av detta innovativa mixed-event, där våra kvinnliga proffs ställs mot sina manliga medtävlande under lika villkor. Vi ser väldigt mycket fram emot att få återvända till Sverige nästa år för ännu en fantastisk turnering.”

Fans kan anmäla intresse för biljetter till Volvo Car Scandinavian Mixed här.

www.scandinavianmixed.se