ULLNA PADEL CLUB

Ullna har två utomhusbanor som öppnades i slutet av Augusti 2019. 

PADELTENNIS – REGLER

Padeltennis är en racketsport som framför allt utövas i Spanien och i Latinamerika. Ursprunget till padeltennis är oklart, liknande spel förekom på engelska kryssningsfartyg på 1920-talet.

Här​ ​kan du läsa ​sportens​ ​regler​ ​och​ ​ge​ ​en​ ​inblick​ ​på​ ​spelplanens​ ​bestämda​ ​dimensioner enligt​ IPF´s​ ​regler.​

– Regler för padeltennis…

PRISER

Medlemspris (medlem i Ullna Golf & CC)
350 kr per bana och timme.

Övriga
420 kr per bana och timme.

Klippkort
10 speltimmar på valfri tid. Giltigt i 365 dagar.
3 000 kr för medlemmar i Ullna Golf & CC.
3 600 kr för övriga.

UTRUSTNING

Racket finns att hyra i golfshopen för 60 kr per racket och timme, bollar finns att köpa och ett
3-pack kostar 100 kr. Vi har även bollar och racket i olika prisklasser till försäljning i vår golfshop.

Val av racket avgörs främst av vilken spelnivå du håller, men dina spelegenskaper har även betydelse. Är du nybörjare bör du spela med en rund racket som inte väger för mycket. Denna typ av racket har oftast större sweet spot, det vill säga en större träffyta för en perfekt träff.

VÄLKOMMEN TILL ULLNA PADEL CLUB!

 

GOLF & PADELTENNIS – FÖRETAG!

Våra splitternya moderna Padelbanor ligger en kort wedge från första tee på Ullna Golf Club – rankad som nr 3 i Skandinavien – och en liten chip från Sveriges Bästa Golfrestaurang (enligt Golf Digest)..!

Från och med säsongen 2020 erbjuder vi olika typer av Golf & Padeltennis paket!

Är ni 4 personer kostar 9-håls greenfee + 2 timmar Padel endast 5 995 kr inkl. moms! Racket, bollar, access till våra fina omklädningsrum/bastu, och en ishink med sportdryck ingår! Kanske börja dagen kl 08.00 med 9-hål scramble, spela Padel i två timmar, och addera en god lunch på terrassen efteråt? Man kan vara upp till 16 personer i en bokning.

Kombinationen Golf/Padel passar perfekt för företag som vill göra en personalaktivitet utöver det vanliga. Kombinera med golf på en av Skandinaviens allra bästa banor, med konferens, lunch eller middag i klubbhuset! Vi skräddarsyr gärna ett upplägg som passar, och vi har självklart bästa tänkbara utrustningen både för Padel, Golf, och Konferens.

Det är enkelt att lära sig grunderna och att komma igång med att spela Padel – och det finns till exempel ingen komplicerad serve som i tennis. Det bästa med sporten är att alla som kan träffa en boll kan tävla och ha riktigt kul! Det behövs ingen tidigare erfarenhet av racketsporter, och alla kan spela oavsett kön eller ålder.

Vem blir företagets Padel Champion, och vem blir Golf Champion? Välkommen till Ullna!
För mer info – kontakta mig på jorgen.aker@ullnagolf.se

Bästa hälsningar

Jörgen Åker
Företagsansvarig