VÄLKOMMEN TILL ULLNA PADEL CLUB

Ullna Padel Club erbjuder två utomhusbanor i nära anslutning till klubbhuset och golfkrogen, samt fyra inomhusbanor i golfhallen (Ullna Indoor Golf & Padel), med 15 meter i tak! Välkommen!

ULLNA PADEL CLUB
Ullna Padel Club öppnade år 2020 med stor succé, två padelbanor utomhus vid klubbhuset på Ullna Golf & Country Club. På Måndag den 24 Maj öppnade vi ytterligare fyra padelbanor inomhus i golfhallen (Ullna Indoor Golf & Padel). Padelsäsongen Indoor sträcker sig från April till slutet av November då vintergolfsäsongen för Ullna Indoor Golf tar över.

Vår vision är att utnyttja golfhallen året runt; för padelspel under golfsäsongen och golfträning under vintersäsongen.

PADELBANA UNISPORT PANORAMA
Vi har valt Unisport som vår leverantör av konstgräs och padelbanor. Padelbana Panorama är tillverkad i tjocka stålprofiler och säkerhetstestade glaspartier i 12mm för högsta säkerhet och prestanda. Panorama innebär att hela kortsidan består av glaspartier i 12 mm utan stolpar. Underlaget vi valt heter Unisport Extreme.

BOKA VIA MATCHI
Boka padel via MATCHi, där finner du priser och erbjudanden om klippkort mm…

BOKA VIA MATCHI

Boka padel via MATCHi, där finner du priser och erbjudanden om klippkort mm.

PADELSHOP OCH ERBJUDANDE

PADELSHOP
I Ullnas golfshop hittar du ett noga utvalt padelsortiment med racketar, bollar och tillbehör. Racketar finns även att hyra för 60 kr/timme. Vill du arrangera en padelturnering, ett företagsevent eller kombinera padel med golf och god mat? Hör av dig, så syr vi ihop ett arrangemang!

PAKETERBJUDANDE
Samla ihop en kvartett och unna er en heldagsupplevelse med golf, padel och lunch på Ullna Golf & CC!