En oförglömlig dag på Ullna Golf & Country Club

Vill ni ge era kunder en exklusiv heldag på en av Nordens mest välrenommerade golfarenor? Antalet företagsevents på Ullna Golf & Country Club är starkt begränsat, därför kan vi också garantera att arrangemanget blir något utöver det vanliga

​För att säkerställa medlemmarnas tillgänglighet och banans höga kvalitet har vi valt att vara väldigt selektiva när det kommer till företagsevents.

Om ert företag känner att era tankar kring kvalitet och exklusivitet går i linje med våra, är ni varmt välkomna att diskutera ett arrangemang som kommer skapa bestående intryck och avtryck.

Till ert förfogande står inte bara en av Nordens vackraste, bästa och mest mytomspunna golfbanor. Här finns även vår prisbelönta restaurang med välmeriterade Fredrik Granström som kökschef, en padelklubb med sex banor samt en Golf Academy under ledning av PGA Teaching Professional Henrik ”Hempa” Lundqvist.

Vi lovar att mottagandet av dina gäster blir både personligt och professionellt. Vi skyltar naturligtvis upp enligt era önskemål, både runt klubbhus och ute på banan. Och att själva tävlingsarrangemanget med tävlingsledning, start- och resultatservice fungerar oklanderligt kan ni ta för givet.

Välkommen med din förfrågan!

Ring 08-514 412 30 eller skicka ett mejl till restaurangen@ullnagolf.se