Välmeriterade krögaren Fredrik Granström med personal hälsar er varmt välkomna till Ullnas prisbelönta golfrestaurang

Med öga för detaljer och känsla för smak

Fredrik Granström, med meriter från L’Escargot, Ulla Winbladh, Vassa Eggen och Ulriksdals Wärdshus, är kökschef på Ullna sedan 2009.

Med golfbanan och Ullnasjön i blickfånget är du välkommen att avnjuta allt från en rustik frukost innan rundan, en vällagad plat du jour och dagens fångst till en klassisk à la carte och en välkomponerad gourmetmiddag.

Ullnas Golfrestaurang har flera gånger rankats som #1 i Sverige av Golf Digest och sätter en stolthet i att leverera en kvalitetsupplevelse i nivå med Sven Tumbas och Jack Nicklaus mästerskapsbana.

Ute på banan finns dessutom ett välsorterat halfway house och en ambulerande golfbil full med godsaker.

Välkommen!

Under lunchen erbjuder vi även à la carte med något för alla
Exempelvis Ullnas sandwich, en klassiker för våra stammisar. Serveras med en liten caesarsallad.

Frukost på Ullna Golf & Country Club

Från och med imorgon Lördag den 1 Juni serverar vi en mycket trevlig frukostbuffé i restaurangen. Frukosten serveras helger kl 07.30 – 10.00.

Nybakat surdegsbröd, smör, ost, skinka, tomat, gurka, juice, kaffe och te, yoghurt, granola, kokta ägg och kaviar, äggröra, bacon, nygräddade croissanter och fruktsallad för endast 229 kr!

Varmt välkomna!

Möten, events och minnesvärda ögonblick

20 minuter med bil från Sergels Torg, men ljusår från storstadshetsen. En nära men samtidigt avskild mötesplats, festlokal och eventarena. Välkommen till Ullna Golf & Country Club!

Vill du jobba ett par timmar i en lugn och inspirerande miljö, ta en avskild affärslunch, skapa ett företagsevent eller bjuda upp till bröllop och fest?

Varmt välkommen till våra rymliga, ljusa och gästvänliga lokaler, med fantastisk utsikt över golfbanan och Ullnasjön. Ta plats i våra sköna soffgrupper, boka ett mötesrum, slå er ner i restaurangen eller ute på terrassen.

På Ullna Golf & Country Club finns även alla möjligheter att kombinera möten, middagar och events med golf och padel.

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy stora och små events, fester och företagsarrangemang och är idel öra för alla önskemål.

Välkommen med din förfrågan!

Ring 08-514 412 30 eller skicka ett mejl till restaurangen@ullnagolf.se