CONTINENTAL BREAKFAST ELLER GOURMETMIDDAG?

Vår restaurang lever stolt upp till Ullna Golf & CC´s höga standard. Här bjuds på en inspirerande meny, gärna med säsongens primörer. Ullna golfrestaurang har flera gånger rankats som nr 1 i Sverige av Golf Digest. Varmt välkommen!

Krögaren Fredrik Granström önskar er varmt välkomna till vår prisbelönta restaurant. Golf Digest har flera gånger utnämnt den till nummer #1 i Sverige! Här kan vi bjuda på det mesta, från en Continental Breakfast till en verklig gourmetmiddag. Allt enligt tid på dagen, budget och önskemål.
Ute på banan finns dessutom ett välsorterat Halfway House och en ambulerande golfbil full med godsaker.

VI VILL SERVERA ER LUNCH ÅRET OM!
Restaurangen har öppet för lunch kl 11.00 – 14.00, Måndag – Fredag även under vintersäsongen.

Kontakta gärna oss även för catering och/eller fest.

LUNCHMENY Vecka 9 (1 – 3 Mars)

Under lunchen erbjuder vi en á la carte med något för alla!
Exempelvis vår egna Ullna’s sandwich, en klassiker för våra stammisar. Serveras med en liten caesarsallad.
Beroende på fiskmarknaden har vi för avsikt att servera en fiskrätt varje dag!

VI VILL SERVERA ER LUNCH ÅRET OM!

Från och med den 2 November håller restaurangen öppet för lunch kl 11.00 – 14.00, Måndag – Fredag även under vintersäsongen.

Vi serverar plat du jour, dagens fångst och kommer även ha en á la carte med några av våra klassiker! Avnjut en god middag i goda vänners lag eller förlägg er släktmiddag i restaurangen! Vi har utrymme för er när man inte vill trängas hemmavid. Vi anordnar kvällen efter era önskemål.

Upplev höst och vinter invid Ullnasjön
Vill ni njuta av en lugn och härlig miljö för hemarbete, sitt hos oss! Vi finns på plats kl 08.00 – 16.00, våra lokaler är öppna och ljusa med fantastisk och rogivande utsikt. Sitt i våra soffgrupper eller vid rejäla bord. Ta en kaffe och unna er en nybakad kanelbulle!

KONFERERA PÅ ULLNA

Konferera i nyrenoverade lokaler med utsikt över 18:e green och Ullnasjön. Upp till 50 deltagare på dagkonferens eller mindre sittning med ledningsgruppen? Föreläsning med lunch eller middag? Clinic på Ullna Indoor Golf i vår högteknologiska studio med vår duktiga instruktör Henrik ”Hempa” Lundqvist? Eller varför inte i kombination med en efterföljande runda golf på Sven Tumba & Jack Nicklaus mästerverk…?

Konferensverksamheten är öppen året runt!
Vi har lång erfarenhet av att ta hand om både stora och små arrangemang. Vi har de senaste åren arrangerat alltifrån mindre företagsevents till stora tourtävlingar med deltagare som Tiger Woods, Adam Scott, Annika Sörenstam, Sergio Garcia, Colin Montgomerie etc.

Vår erfarenhet betyder att du kan lita på att vi tar väl hand om arrangemanget kring ditt event, så att du kan koncentrera dig på dina inbjudna kunder och gäster. Boka er konferens och affärsmöte på Ullna Golf & Country Club, 20 min från Stockholm.Flytta jobbmöten till oss!

Kombinera effektiva möten med god lunch. Kanske ihop med en golfrunda på Ullna Indoor Golf? Vi har utrymme för små och större grupper i luftiga lokaler.

Välkommen med er förfrågan.
Ring 08-514 412 30 eller maila restaurangen@ullnagolf.se

LÅT OSS FÖREVIGA DEN STORA DAGEN I EN UNIK MILJÖ

De många lovord vi genom åren fått för den undersköna naturupplevelsen här på Ullna Golf & Country Club betyder mycket för oss. Det sporrar personal och ledning att alltid göra sitt yttersta för att festen eller kanske bröllopsmiddagen blir en riktigt minnesvärd dag.

Efter era önskemål skapar vi dukning och menyer som lever upp till era förväntningar. Våra generösa lokaler skapar också utrymme för musik, dans och framträdanden.

Låt oss duka upp välkomstdrinken eller kanske champagnen på vår terrass för att skåla och hälsa välkomna.

Ullna Golf & Country Club är en oas som kan erbjuda det lugn och den ro som man så gärna söker när släkt och vänner äntligen samlas för en bröllopsmiddag, eller helt enkelt bara en härlig fest för att fira en stor födelsedag eller att våren har kommit.

För oss är ingenting omöjligt, det är er stora dag och den ska ni minnas för livet

Välkommen med er förfrågan. Ring 08-514 412 30 eller maila restaurangen@ullnagolf.se

 

För mer info, priser och bokning, kontakta Maja på tel: 08-514 412 30